Naantalin seurakuntakeskus

Piispantie 2, 21100 Naantali

Naantalin seurakuntakeskus

Seurakuntakeskuksessa kokoontuvat lasten päiväkerhot sekä diakoniatyön erilaiset kerhot ja piirit. Kohtaamispaikan kahvila ja kirpputori ovat avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 10-14 sekä keskiviikkoisin klo 10-18 (suljettu ajalla 23.5.-4.9.2017). Seurakuntakeskuksen alakerrassa on nuorten tila Dipoli.

Tietoa seurakuntakeskuksessa järjestettävistä kerhoista ja tapahtumista

Seurakuntakeskuksen pääsali ja kohtaamispaikka ovat varattavissa erilaisiin perhejuhliin ja muihin tilaisuuksiin. Kappelissa voi järjestää kastetilaisuuksia ja pienimuotoisia vihkitilaisuuksia. Seurakuntakeskuksesta löytyy myös erilaisia kokoustiloja.

Tilavaraukset kirkkoherranvirastosta

Parkkipaikat

• Parkkipaikat sijaitsevat seurakuntakeskuksen sisäpihalla
  • Seurakuntakeskukseen pääsee sujuvasti myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta