Palaute

Anna palautetta, kysy ja kerro toiveistasi Naantalin seurakuntayhtymän toimintaa koskien. Palautteesi auttaa meitä kehittämään toimintaamme.

Mikäli asiasi koskee seurakunnan toimintaa, jätäthän palautteesi täällä: Merimaskun seurakunta, Naantalin seurakunta ja Rymättylän seurakunta.

Jos asiasi on kiireellinen, otathan yhteyttä meihin puhelimitse (ks. yhteystiedot).

Kiitos palautteestasi!

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.