Yhteinen kirkkoneuvosto

Naantalin seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto johtaa yhtymän toimintaa ja hallintoa sekä talouden ja omaisuuden hoitoa.

Kokouspäivät vuonna 2019
7.2;  21.3;  11.4;  5.9; 10.10. ja 7.11. klo 18.00.

Yhteinen kirkkovaltuusto valitsee yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan, jäsenet ja henkilökohtaiset varajäsenet kaudelle 2019-2020. Yhteinen kirkkovaltuusto käsittelee valintoja kokouksessaan 17.1.2019. Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on nimennyt yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajaksi vuosille 2019-2020 Rymättylän kirkkoherra Petri Sirénin.

Yhteisen kirkkoneuvoston jäsenet
kaudella 2019-2020

(varajäsen suluissa)

Puheenjohtaja Rymättylän kirkkoherra Petri Sirén

Jäsenet:
Irmeli Vainio, varapuheenjohtaja (Katja Mäntylä)
Tommy Björkskog (Reijo Laakkonen)
Leena Flander (Jutta Rinneranta)
Reijo Ihalin (Erkki Rantala)
Martti Jaanto (Jussi Tähti)
Mari Leppänen (Sari Outinen)
Jari Paasikivi (Arto Sinkkonen)
Erkki Rantanen (Markus Helenius)
Marjo Sipilä (Pirjo Orrela)
Antti Tunturi (Ritva Koskinen)

Esittelijänä talousjohtaja Jorma Koivula

Yhteisen kirkkoneuvosto valvoo seurakuntayhtymän etua, edustaa seurakuntayhtymää sekä tekee seurakuntayhtymän puolesta sopimukset ja muut oikeustoimet. Yhteinen kirkkoneuvosto valmistelee yhteisessä kirkkovaltuustossa käsiteltävät asiat, tutkii yhteisen kirkkovaltuuston päätösten laillisuuden ja vastaa yhteisen kirkkovaltuuston päätösten täytäntöönpanosta.

Lehtiö, kynä ja puinen risti puisella pöydällä

Yhteisen kirkkoneuvoston tehtävistä on säädetty yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännössä.

Voit tutustua yhteisen kirkkoneuvoston tekemiin päätöksiin täällä.