Naantalin seurakuntakeskus

Piispantie 2, 21100 Naantali

Naantalin seurakuntakeskus

Seurakuntakeskuksessa kokoontuvat lasten päiväkerhot sekä diakoniatyön erilaiset kerhot ja piirit. Kohtaamispaikan kahvila ja kirpputori ovat avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 10-14 sekä keskiviikkoisin klo 10-18 (suljettu ajalla 23.5.-4.9.2017). Seurakuntakeskuksen alakerrassa on nuorten tila Dipoli.

Seurakuntakeskuksen pääsali ja kohtaamispaikka ovat varattavissa erilaisiin perhejuhliin ja muihin tilaisuuksiin. Kappelissa voi järjestää kastetilaisuuksia ja pienimuotoisia vihkitilaisuuksia. Seurakuntakeskuksesta löytyy myös erilaisia kokoustiloja.

Parkkipaikat

• Parkkipaikat sijaitsevat seurakuntakeskuksen sisäpihalla
  • Seurakuntakeskukseen pääsee sujuvasti myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta

Esteettömyys

• Seurakuntakeskukseen on esteetön pääsy

Piispantie 2, 21100 Naantali

Tillukkapiiri

Tervetuloa kutomaan vauvoille ja ikäihmisille sukkia.

Piispantie 2, 21100 Naantali

Lähetyspiiri

Sanaa, laulua, lähetysasiaa ja rukousta.