Ajankohtaista seurakuntayhtymästä

Täällä voit lukea Naantalin seurakuntayhtymän julkaisemia uutisia. Yhtymämme seurakunnat julkaisevat omaa toimintaansa koskevia uutisia omilla verkkosivuillaan.

Seurakuntien uutisiin pääset seuraavista linkeistä: MerimaskuLinkki avautuu uudessa välilehdessä, NaantaliLinkki avautuu uudessa välilehdessä, RymättyläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Haemme kirjanpitäjää

8.3.2021 18.58

Naantalin seurakuntayhtymään haetaan kirjanpitäjää vakinaiseen virkasuhteeseen.

Kirjanpitäjä vastaa seurakuntayhtymän kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja maksuliikenteestä, osallistuu talousarvion tekemiseen ja hautatoimen asioihin. Tarpeen vaatiessa hän sijaistaa talousjohtajaa.

Tehtävä edellyttää AMK-tutkintoa tai soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta kirjanpidon ja tilinpäätöksen tekemisestä. Aikaisempi kokemus seurakunnan taloushallinnosta on eduksi.

Viran peruspalkka on KirVesTes:n 503 tai 601 palkkaluokkien mukaan 2551,60 – 3230,00 euroa koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen. Peruspalkkaan lisätään kokemuslisä.

Virkaan valittavan pitää olla konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Koeaika on kuusi kuukautta. Terveydentilasta on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Tehtävä alkaa 17.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä 11.3. klo 9-10 ja 17.3. klo 14-15, talousjohtaja Tuija Lankiselta puh. 040 130 8350.

Hakemukset tulee lähettää 22.3. klo 16 mennessä. Hakulomakkeeseen pääset tästä linkistä.

_____________________________________________________

Naantalin seurakuntayhtymään kuuluvat Naantalin, Rymättylän ja Merimaskun seurakunnat, joiden jäsenmäärä yhteensä on14 320. Verotuloja kertyy 4,2 M€. Työntekijöitä on 40, joista seurakuntayhtymän palveluksessa on 12 henkilöä. Seurakuntayhtymän tehtävä on hoitaa taloushallinto, hautatoimi ja kiinteistöt. Kirjanpitäjä kuuluu taloustoimiston viisihenkiseen tiimiin.