Ajankohtaista seurakuntayhtymästä

Täällä voit lukea Naantalin seurakuntayhtymän julkaisemia uutisia. Yhtymämme seurakunnat julkaisevat omaa toimintaansa koskevia uutisia omilla verkkosivuillaan.

Seurakuntien uutisiin pääset seuraavista linkeistä: Merimasku, Naantali, Rymättylä.

Perheneuvontaa Naantalin kaupungin asukkaille

11.10.2019 14.46

Yhteinen kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan 10.10., että Naantalin, Merimaskun, Rymättylän, Raision, Maskun, Mynämäen, Ruskon ja Nousiaisten seurakuntien yhteisen perheneuvojan palkkaamiseen sitoudutaan myös vuosiksi 2020–2022.

Perheneuvoja antaa keskusteluapua parisuhteen vaikeuksissa, perhe- ja ihmissuhdeongelmissa, erosta selviytymisessä sekä muissa elämän kysymyksissä ja kriiseissä. Perheasiain neuvottelukeskukseen voi tulla yksin, yhdessä puolison kanssa tai perheenä.

Perheneuvojan palvelut ovat kaikkien Naantalin kaupungin asukkaiden käytettävissä, joten asiakkaaksi voi hakeutua vaikka ei kuuluisi ev.lut. kirkkoon. Palvelut ovat maksuttomia. Lue lisää täältä.

Perheasiain neuvottelukeskuksen osoite on Eerikinkatu 1 A 17, 3.krs ja 5.krs, 20100 Turku. Ajanvaraukset ma-pe klo 9.00-11.00, puh. 040 341 7249.