Ajankohtaista seurakuntayhtymästä

Täällä voit lukea Naantalin seurakuntayhtymän julkaisemia uutisia. Yhtymämme seurakunnat julkaisevat omaa toimintaansa koskevia uutisia omilla verkkosivuillaan.

Seurakuntien uutisiin pääset seuraavista linkeistä: Merimasku, Naantali, Rymättylä.

Tuloveroprosentiksi 1,35 vuodelle 2019

7.9.2018 15.17

Yhteinen kirkkovaltuusto päätti kokouksessaan 27.9.2018 Naantalin seurakuntayhtymän tuloveroprosentiksi 1,35 vuodelle 2019.

Seurakuntayhtymän tuloveroprosentti on ollut 1,35 vuodesta 2014 lähtien. Seurakuntayhtymän talous on saatu tasapainoon tarkalla suunnittelulla ja menoseurannalla. Edelleen pidättäydytään kulujen lisäämisestä, koska talouden kasvua ei ole lähivuosina odotettavissa. Naantalin seurakuntayhtymällä ja seurakunnilla on jatkossakin hyvät mahdollisuudet palvella seurakuntalaisia.