Naantalin seurakuntakeskuksen pääsali

Piispantie 2, 21100 Naantali

Naantalin seurakuntakeskuksen pääsali

Seurakuntakeskuksen pääsalissa järjestetään perhejuhlia, muistotilaisuuksia sekä erilaisia konsertteja ja muita tapahtumia.

Tilaisuuksien järjestäminen pääsalissa

• Seurakuntakeskuksen pääsaliin sivusaleineen mahtuu tuolipaikoille enintään 340 henkilöä TAI pöytäpaikoille enintään 250 henkilöä. Pienempiä tilaisuuksia voidaan järjestää myös pelkästään sivusalissa, jonne mahtuu pöytäpaikoille noin 70 henkilöä.
  • Pääsalissa on äänentoistojärjestelmä (kaiuttimet ja erilaisia mikrofoneja).
  • Salissa on siirrettävä datatykki ja valkokangas.
  • Tilan vuokraajan käytettävissä on piano. Erikseen sopimalla mahdollisesti myös flyygeli.
  • Pöytäliinat sisältyvät vuokraan.
  • Tilavaraukset kirkkoherranvirastosta
  • Tarjoiluvaraukset pitopalvelu Amandiksesta

Parkkipaikat

• Parkkipaikat sijaitsevat seurakuntakeskuksen sisäpihalla.
  • Seurakuntakeskukseen pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

• Pääsali sijaitsee seurakuntakeskuksen toisessa kerroksessa, jonne on esteetön pääsy hissillä.
  • Inva-WC sijaitsee juhlatilojen vieressä toisessa kerroksessa. Lisää inva-wc-tiloja löytyy seurakuntakeskuksen alakerrasta, jonne pääsee hissillä.
  • Lisätietoja: kiinteistönhoitajalta