Soiniemen leirikeskus

Soiniementie 111, 21110 Naantali

Soiniemen leirikeskus

Soiniemen leirikeskus on käytössä vuoden ympäri lähinnä seurakuntiemme omassa toiminnassa. Leirikeskuksessa järjestetään rippileirejä ja erilaisia tapahtumia.

Saunarakennuksen takkahuoneessa on mahdollista järjestää pienimuotoisia perhejuhlia. Tilavaraukset kirkkoherranvirastosta. Tiloista peritään vuokra voimassa olevan hinnaston mukaan. Takkahuoneen yhteydessä on keittiö, jossa on kahviastiasto. Vuokraajan tulee varautua tuomaan tarvittaessa mukanaan myös omia astioita. Alkoholinkäyttö ei ole sallittua leirikeskuksen alueella. Saunan voi vuokrata enintään 20:n henkilön käyttöä varten.

Leirikeskuksen pää- ja majoitusrakennusta käytetään vain seurakuntiemme omassa toiminnassa eikä niitä vuokrata ulkopuolisille.

Leirikeskukselle johtava tie on suljettu portilla ja alueella on kameravalvonta.

Parkkipaikat